Cookies & Privatlivspolitik

Hvad er cookies?
Cookies er små stykker data, som lagres på din computer, når du surfer rundt på nettet. Cookies bruges f.eks. til at registrere din adfærd på en specifik hjemmeside, og til at huske dig næste gang, du besøger samme hjemmeside. De oplysninger cookies registrerer, bliver oftest brugt til statistik eller til at forbedre din oplevelse af hjemmesiden. En cookie kan ikke indeholde en virus, den er derfor ikke farlig for din computer.
 
Sådan anvender vi cookies på www.nordhund.dk
Hos Nordhund anvender vi cookies på www.nordhund.dk for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside.
 
Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies www.nordhund.dk anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.
 
Teknisk nødvendige cookies
www.nordhund.dk administreres af Bricksite. NordHund bruger cookies, som vi anvender til at genkende dig, når du besøger vores hjemmeside. Derudover bruger vi Bricksites cookie-script til at se, om du er blevet informeret omkring hjemmesidens brug af cookies. Dette gør vi for, at du undgår at skulle godkende vores brug af cookies hver gang, du besøger vores hjemmeside.
 
Marketing og optimeringscookies
Vi anvender disse cookies for at få en optimal drift af vores hjemmeside. Dette gælder blandt andet Google Analytics, som vi bruger til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. De indsamlede oplysninger bliver sendt og gemt på Googles servere.
 
Kan jeg slette cookies?
Du kan til enhver tid slette de cookies, du har liggende på din computer. Dette gøres i indstillingerne i din browser.
 
Privatlivspolitik og Dataforordningen
 
I forbindelse med ikrafttrædelsen af Dataforordningen (GDPR) pr 25-05-2018 har vi i det følgende beskrevet, hvornår vi registrerer persondata fra vore kunder – hvordan disse registreres, opbevares og håndteres, samt med hvilket formål. Formålet hermed er at sikre, at du som kunde har tillid til at Nordhund behandler dine personoplysninger sikkert og forsvarligt, samt ikke anvender dem til andre formål, end du har givet samtykke til.
 
Nedenstående privatlivspolitik vedrører kunder og samarbejdspartnere hos Nordhund
 
1. Dataansvarlig
Den dataansvarlige for behandling af personoplysninger, er:
Nordhund
v/Mia Trier-Knudsen
Stenvænget 11
3400 Hillerød
CVR 28006225
 
2. Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende almindelige personoplysninger fra vore kunder: Navn, adresse, postnr. og by, mail, telefonnummer.
Derudover behandler vi følgende personoplysninger om vores kunder: Virksomhedsnavn, navne på kontaktpersoner, virksomhedsadresse, postnr. og by, mail, og virksomhedstelefon nr, bankoplysninger, købshistorik, og CVR nr.
 
3. Personoplysninger, som vi modtager fra andre kilder
Vi modtager ikke personoplysninger om dig fra andre kilder end dig selv.
 
4. Vi bruger personoplysninger til følgende formål
Ved køb i webshop
Ved henvendelse / kommunikation på email samt telefon
Ved tilmelding til nyhedsbrev
Ved fakturering. Herunder bogføring og regnskab
Ved tilmelding til kurser & foredrag
 
Personoplysninger om kunder og mulige kunder bruger vi kun i forretnings- og markedsføringsøjemed.
 
5. Videregivelse af personoplysninger
Vi videregiver ingen af dine personoplysninger når du handler hos os.
 
6. Opbevaring af dine personoplysninger
Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i punkt 4 ovenfor og/eller som påkrævet i henhold til gældende ret. Herefter vil vi slette eller anonymisere dine personoplysninger på sikker vis.
 
Som hovedregel opbevarer vi dine personoplysninger i 3 måneder efter sidste henvendelse. Nogle personoplysninger gemmer vi i længere tid. Det gælder: Ved fakturering og bogføring gemmes oplysninger i 5 år jvf. gældende lovgivning.
 
7. Dine rettigheder
Når vi behandler dine oplysninger, har du følgende rettigheder:
  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet). Du kan indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed for eksempel Datatilsynet.
  • Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at tilbagekalde dit samtykke for eksempel ved at afmelde dig vores elektroniske markedsføring i mailen, som du modtager eller ved at ringe til os. Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du for eksempel har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde. Det afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.
Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at klage over, hvordan dine personoplysninger er indsamlet, opbevaret eller behandlet via kontakt@nordhund.dk. Vi bestræber os på at løse en klage så hurtigt som muligt. Hvis du er utilfreds med vores svar, kan du klage til Datatilsynet, datatilsynet.dk.
 
8. Ændring af vores privatlivspolitik
Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik, og vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre den. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via mail. Denne Privatlivspolitik er gældende fra 25. maj 2018.
Nordhund v/Mia Trier-Knudsen | CVR: 28006225 | Boserupvej 1, 3200 Helsinge  | Tlf.: 30278300 | kontakt@nordhund.dk